Reklama

Z zakonnej kuchni

Szakszuka z papryką

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do newslettera

Składniki:
2 pomidory
100 g papryki
2 jajka
40g sera brie
5 g oliwy z oliwek
sól, pieprz, bazylia
kromka chleba orkiszowego

WYKONANIE:
Na rozgrzaną patelnię z oliwą wrzucić pokrojone warzywa, dusić 5 min. Doprawić solą, pieprzem i bazylią. Następnie utworzyć wgłębienia i wbić do nich jajka. Dodać pokrojony ser brie. Całość dusić pod przykryciem do momentu ścięcia się białek.

Pomóż w rozwoju naszego portalu

Wspieram

2022-12-07 08:45

Ocena: +4 0

Reklama

Wybrane dla Ciebie

Sałatka ze świeżych ogórków

Polecamy sałatkę z letnich warzyw

Składniki:

CZYTAJ DALEJ

Oprócz apostołów, Bóg powołuje także innych uczniów – nas wszystkich

[ TEMATY ]

homilia

rozważania

Adobe Stock

Rozważania do Ewangelii Mk 16, 15-20.

Czwartek, 25 kwietnia. Święto św. Marka, ewangelisty

CZYTAJ DALEJ

Bądźmy razem

2024-04-26 14:30

WSD

Już 1 maja odbędzie się kolejny Dzień Otwartej Furty w Wyższym Seminarium Duchownym w Sandomierzu. Zapraszamy do udziału w tym wydarzeniu.

CZYTAJ DALEJ

Reklama

W związku z tym, iż od dnia 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia Dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) uprzejmie Państwa informujemy, iż nasza organizacja, mając szczególnie na względzie bezpieczeństwo danych osobowych, które przetwarza, wdrożyła System Zarządzania Bezpieczeństwem Informacji w rozumieniu odpowiednich polityk ochrony danych (zgodnie z art. 24 ust. 2 przedmiotowego rozporządzenia ogólnego). W celu dochowania należytej staranności w kontekście ochrony danych osobowych, Zarząd Instytutu NIEDZIELA wyznaczył w organizacji Inspektora Ochrony Danych.
Więcej o polityce prywatności czytaj TUTAJ.

Akceptuję